Fórum Pražských větví IQ60

www.prazskevetve.cz

Právě je ned 05. led 2025 5:57:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 161 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Lidé
PříspěvekNapsal: ned 13. úno 2011 16:48:06 

Se ví ,že nebudeš ,páč tě všichni známe ! Koukej začít střílet z toho správného luku , holka jedna šikovná ! ;)

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 04. bře 2011 11:35:18 

Má puklina, panstvo a zemanstvo,
jmenuji se Kryštof a někteří mne pod přezdívkou ČAJ znáti ráčíte...

... jakož i mou věrnou průvodkyni, termosku s čajem, kterou mám ve zvyku na nejnemožnějších místech vprostřed kolkolem zuřícího klání rozbalovati, krásu okamžiku vychutnávati a čaj k tomu nerušeně popíjeti.

Mé hanebné pokusy se kategorie TRLB item PBHB dotýkají.

Laskavé pozvání vyslovil David Jindáček.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 04. bře 2011 21:26:44 

CAJ píše:
Má puklina, panstvo a zemanstvo,
jmenuji se Kryštof a někteří mne pod přezdívkou ČAJ znáti ráčíte...

... jakož i mou věrnou průvodkyni, termosku s čajem, kterou mám ve zvyku na nejnemožnějších místech vprostřed kolkolem zuřícího klání rozbalovati, krásu okamžiku vychutnávati a čaj k tomu nerušeně popíjeti.

Mé hanebné pokusy se kategorie TRLB item PBHB dotýkají.

Laskavé pozvání vyslovil David Jindáček.
vitej krystofe caji....pikacu

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 09. bře 2011 12:46:25 
Jsem Viktor Siegel - ten co nemusi minis a zavodech CP,strilim z kuse a uz par let z TRRB, bohuzel ne jezdeckeho,ten chci zkusit casem.Rad poznam i jine stranky a jine skupiny lidi... Nebranim se jinym nazorum pokud nekam smeruji. Na okraj, i ty Vase "kozi nohy" me zajimaji a doufam, ze zde se neco dovim.
Jsem nikym nepozvan,doufam, ze to neni podminka...i kdyz z predchozich prispevku se docitam a usuzuji,ze zde vladne tvrda cenzura.Tak jsem zvedav,jestli demokracie dostane na frak,...anebo se mylim?

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 09. bře 2011 21:19:33 

Ano, je to tak, tyto stránky a toto fórum jsou majetkem PVIQ 60 a toto forum nikdy nebude "open" ve smyslu umožnění vstupu všem kdo chtějí, nakonec je nezpochybnitelným právem majitele stránek rozhodnout se, zda integrované forum chce mít public, tedy veřejné ( jako je forum spřízněné ATL, lukotrelec.cz ) a nebo neveřejné tedy soukromé ( jako je to naše ), nejedná se tedy v žádném případě o cenzuru, protože nikým nemůže být vymáháno, že diskuzní forum patřící PVIQ60 musí být veřejné.
p.s.: a demokracii bych sem už vůbec nezatahoval, to už je úplně offtopic

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 10. dub 2011 8:22:18 

Ahoj, tak aby ste ma nezmazali, tak sa radšej predstavím :).

Volám sa Jan Eliáš a už pár rokov sa snažím venovať primitívnym lukom, hlavne tým jazdeckejším. O sebe som dal vedieť teprv včera, na Bystřickej 3D, čím chcem hlavne poďakovať Ishimu za rady ohľadom techniky, naozaj to funguje :) .

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 11:23:11 

Ať žije nesmyslně velký luk používaný na trefování do terče, s čímž Japonci nepočítali. Ať žijí akční akce PVIQ60. A zejména ať žiji já, Jan I. z boží vůle Král.
Honza

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 13:45:22 

Honza píše:
Ať žije nesmyslně velký luk používaný na trefování do terče, s čímž Japonci nepočítali. Ať žijí akční akce PVIQ60. A zejména ať žiji já, Jan I. z boží vůle Král.
Honza
je trebe to skusit po samurajsku..tesime se na tvoji dalsi ucast...p.prezident

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 17:22:09 

Takhle se tě Jene lidi leknou.
On za to nemůže- je zvyklý na můj surový humor :lol:
Honza je Kjůdista a leta ho lanařím, ať zkusí s námi 3D. Je geolog a znám ho leta. Jsem přesvědčen, že až nás pozná, nejen tomuto sportu propadne, ale bude i posilou.

A ty nám sem koukej Jene psát něco o Japonské lukostřelbě :evil:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 17:32:40 

Zdravím IQčka, myslím, že v mém případě řekne přezdívka "Sysel" více než moje jméno "Jan Novák" :D Věk 30 let, bydlím v Brně. Střílel jsem z lesčeho, slabý horsebow od Kassaie mi zabavila mladá (někdo kdysi trefně poznamnal buldoček), ale já stejně pokukuji po nějakém pěkném krátkém turkovi. Momentálné střílím tradičním lukem Jekyll od Arniho, jistě každý zná, ale mám rád krátké luky už kvůli své postavě a taky rád tahám luk všude s sebou i na vandry.

Takže třeba časem nějakého toho kraťáska taky pořídím. Zatím tiše závidím :-) Jinak turistický vedoucí, kde s dětmi mimojiné střílíme z luku - tudíž velký podporovatel dětí na všech závodech ;-) Že je něco víc, než tato amatérská lukostřelba s dětmi na táborech jsem objevil přibližně před rokem a půl a trénuji tak rok. Zatím mě to baví a líbí se mi, že se to dá dobře stimulovat. Stačí si pořídit jiný tip luku a člověk je zase na začátku :-D Zatím si vyrábím jen šípy, ale chstám se i na primitivy nepoučen z amatérských nezdarů na táborech a poučen z mouder místních náčelníků.

howg :-)

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 161 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]