Fórum Pražských větví IQ60

www.prazskevetve.cz

Právě je ned 05. led 2025 5:58:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 161 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Lidé
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 19:05:35 

Mýša píše:
Takhle se tě Jene lidi leknou.
On za to nemůže- je zvyklý na můj surový humor :lol:
Honza je Kjůdista a leta ho lanařím, ať zkusí s námi 3D. Je geolog a znám ho leta. Jsem přesvědčen, že až nás pozná, nejen tomuto sportu propadne, ale bude i posilou.

A ty nám sem koukej Jene psát něco o Japonské lukostřelbě :evil:

A snad neleknou, když znají Tebe.

Teď mi to moc nepíše, pravá ruka stávkuje. Základní info o kjudu dám asi na nějaké forum, aby se tam mohli lidi koukat. A pak napíšu svoje kjudo zážitky a poznatky.

Honza

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 19:58:34 

Momentálné střílím tradičním lukem Jekyll od Arniho, kouknou Sysel,Jekyll není rozhodně tradiční luk , je to dobrá moderní dlouhá mašina ,ale tradiční ,.? to né . ;)

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 22:05:33 

napeska píše:
Momentálné střílím tradičním lukem Jekyll od Arniho, kouknou Sysel,Jekyll není rozhodně tradiční luk , je to dobrá moderní dlouhá mašina ,ale tradiční ,.? to né . ;)

Jestli vy ten luk trochu nepřeceňujete, pokud vím, laminát máte v lucích všichni, nebo se mýlím? Ty krátké Korejské mršky mají v sobě dokonce carbon nebo né? Tak kdo je tradiční a kdo ne? :-D Už to vidím, první příspěvek a BAN :-D

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 22:09:53 

Sysel píše:
napeska píše:

Nemám v luku laminát .Jen chci říct ,že Jekyll není tradiční luk z historického pohledu , dolož mi kdy se střílelo a kde tímto modelem luku a v jaké době . ;)

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 22:30:08 

napeska píše:
Sysel píše:
napeska píše:

Nemám v luku laminát .Jen chci říct ,že Jekyll není tradiční luk z historického pohledu , dolož mi kdy se střílelo a kde tímto modelem luku a v jaké době . ;)

Naprostý souhlas, není historický ani pohledově a to řada horsebow, co jsem viděl mezi lidmi na závodech alespoň trochu je. Myslel jsem to dle terminologie LL ATL. Ale "moderním" bych ho opravdu nenazýval. :-)

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 22:39:59 

Ale "moderním" bych ho opravdu nenazýval. A safra,že je to krutá moderna !!!! :twisted:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 12. dub 2011 1:11:13 

napeska píše:
Ale "moderním" bych ho opravdu nenazýval. A safra,že je to krutá moderna !!!! :twisted:

Asi jsem dostal napeskováno hned ze začátku :lol: A z čeho jsou tedy ty krátké nemoderní luky, ať se něco přiučím? :-) Protože o žádném dostupném hornbow nevím. Myslel jsem, že jsou to stejné kompozity dřeva či bambusu slepené epoxidy tak jako každý jiný dřevolaminát jen jiného tvaru. Ale asi jsem mimo, tak mě omluvte :-)

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 12. dub 2011 7:56:13 

Myslel jsem, že jsou to stejné kompozity dřeva či bambusu slepené epoxidy tak jako každý jiný dřevolaminát jen jiného tvaru. Ale asi jsem mimo, tak mě omluvte
mrkni na foru Lukášovi luky nebo http://www.Salukibow.com Lukáš vymyslel novou hmotu která výborně nahrazuje rohovinu nebo sklo . S Mysanem a Ishim jsme stříleli v Němec ze všech modelů Saluki které nás zajimají jak z hornbow tak hybrid turk či scythian , crimean atd a jednoznačně jsme vyhodnotili novou hmotu za lepší v nátahu než echt hornbow .A pro naše účely i lepší .Arni je náš velký kámoš kterého jsme k lukostřelbě přivedli a Arni nás posléze přivedl na 3D závody.

Naposledy upravil napeska dne úte 12. dub 2011 9:33:24, celkově upraveno 1

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 12. dub 2011 9:17:56 

napeska píše:
mrkni na foru Lukášovi luky nebo http://www.Saluki bow.com Lukáš vymyslel novou hmotu která výborně nahrazuje rohovinu nebo sklo . S Mysanem a Ishim jsme stříleli v Němec ze všech modelů Saluki které nás zajimají jak z hornbow tak hybrid turk či scythian , crimean atd a jednoznačně jsme vyhodnotili novou hmotu za lepší v nátahu než echt hornbow .A pro naše účely i lepší .Arni je náš velký kámoš kterého jsme k lukostřelbě přivedli a Arni nás posléze přivedl na 3D závody.

Lukášovy Luky znám bohužel jenom z webu a třeba ten hybrid turek, co tam má na fotce se mi děsně líbí. Jenom jsem nikde nenašel povídání o tom, co je ten záhadný hybridní materiál, včera jsem si pročetl i fórum o jeho lucích tady a nejsem o moc chytřejší. Pouze jsem zjistil, že jste jejich čerstvými majiteli. Někdy bych si rád z takového luku vystřelil. ;)

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. dub 2011 23:23:48 

Ahojky ;) protože se vaše hejno skvělých super bláznů chystá přiblížit k Berounu, dovolila jsem si nakouknout k vám pod pokličku. Jsem Jana Spoustová a něco přes 2 roky se mě Jerry snaží naučit střílet z mého Mazlíka (Samick Leopard). Do "střelby" to má ještě dooost daleko, ale nezoufám, neztrácím naději, neházím flintu (ani Mazlíka) do žita ... luk mě fakt moc baví! :)

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 161 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]